banner

OM OSS

Combiwood Barkevik er en av landets ledende leverandører av listverk. Kompromissløse krav til råvarenes kvalitet, avansert teknisk utstyr, faglig oppdaterte og motiverte medarbeidere har gjort oss ledende på kvalitet og leveringspunktlighet.

Combiwood Barkevik er en av landets ledende leverandører av listverk. Kompromissløse krav til råvarenes kvalitet, avansert teknisk utstyr, faglig oppdaterte og motiverte medarbeidere har gjort oss ledende på kvalitet og leveringspunktlighet. Foruten et omfattende standardsortiment i eik og malt furu, leveres det også en god del lakket eik og ubehandlet furu listverk. Vårt produktutvalg består også av spesialprofiler etter tegning eller prøver.

 

Historien om oss

Historien om Combiwood Barkevik er historien om tre virksomheter med ganske ulik historie og bakgrunn. I 2017 fant vi hverandre i en felles visjon om å skape den foretrukne og mest kostnadseffektive leverandør av interiørprodukter i tre av høy kvalitet i det norske markedet.

 

Barkevik -  navnet har røtter i både kvalitet og tradisjon. Allerede i 1740 var det jernvirksomhet på den lille plassen Barkevik som ligger i Helgeroa i Larvik Kommune. Mot slutten av 1800-tallet, da virksomheten var på sitt aller livligste, fantes det både jernstøperi, mølle, sagbruk og isblokkproduksjon på stedet.

Barkevik Bruks historie i moderne tid går tilbake til 1976. Bedriften har gjennom mange år målrettet blitt utviklet til å bli den fremste på produksjon og distribusjon av listverk til den norske byggevarehandelen.

I 2015/2016 slo Barkevik Bruk AS seg sammen med Olaf Olsens Snekkerfabrikk AS i Mo i Rana. Med denne sammenslåingen ønsket man å kunne tilby en landsdekkende distribusjon av kvalitetslistverk så kostnadseffektivt og miljøvennlig som mulig.

I 2016 ble bedriften Combiwood Norge AS startet som et rent salgs- og logistikkselskap for det norske markedet. Bak denne etableringen sto personer med lang erfaring fra bransjen i Norge og firmaet Combiwood OU i Estland. Combiwood OU har siden 2003 utviklet seg til å bli den største produsenten av malt listverk i tre i Europa og hadde via eksterne distributører opparbeidet en markedslederposisjon for sine produkter i både Norge, Sverige og Danmark. Nå ønsket de å forsyne dette markedet i egen regi og uavhengig av distributører.

Til sammen har vi klart å forene det beste fra flere verdener; norsk markedsforståelse og kunnskap om bransjen, lokal tilstedeværelse, gode logistikkløsninger, norsk spesialproduksjon og konkurransekraftig volumproduksjon i Estland. Vårt forretningskonsept og suksess skyldes stor grad av selvforsyning på råvarer, komponenter og ferdigprodukt fra eget konsern.

Vi har sammen mye historie å se tilbake på – og med Combiwood Barkevik som en konkurransedyktig, nyskapende og innovativ aktør retter vi blikket mot fremtiden.

Vi gleder oss til å ta del av den sammen med Dere.